Avarii căldură, apă caldă București. Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat
Nureldin, mesaj acid pentru Nicușor Dan: Domnu`primar, asta nu v-a împiedicat
Laura Nureldin, jurnalist Antena 1, îi transmite un mesaj acid primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe fondul avariilor la reţeaua de termoficare. 

"Dom' primar, în aproape un an de când m-am mutat, am avut trei incidente legate de apă caldă și căldură. Dintre care două, în scurtul dumneavoastră mandat. Cel mai recent, azi. Nu mă înțelegeți greșit, eu n-am înghițit nicio secundă poveștile dumneavoastră din campanie despre cum o să curgă apă caldă în băile Bucureștilor mai ceva ca la gheizer.

Dar m-am uitat un pic pe site-ul Termoenergetica și am constatat că tot orașul e "avariat". Ceea ce nu s-a mai întâmplat de când stau eu la bloc, adică de 9 ani. Mă bucur că digitalizați primăriile, bravo, zece! Dar, în condițiile date, digitalizarea e ca o tichie de mărgăritar pusă peste o claie de păr slinos.

Domnule Nicușor Dan, poate că pentru dumneavoastră nu e un capăt de țară; dar există ciudați ca mine cărora le place să facă duș măcar de două ori pe zi și care consideră că, iarna, într-un apartament e cald de la 21 de grade Celsius în sus. "Dar, vai, termoficarea nu ține de PMB!".

Nici până acu' nu ținea, realitate care nu v-a împiedicat să faceți afișe electorale frumoase cu cabine de duș aburinde. Ah, sau poate că erau aburite de frig...", a scris Laura Nureldin pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel