Ateneul Român, preluare președinție. Andi Cristea: O mare rușine din partea opoziției
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreşedinte al comisiei de politică externă din Parlamentul European, a făcut un comentariu vizavi de opoziția de pe scena politică și preluarea oficială a Președinției UE.

”Este o mare rușine din partea opoziției că nu înțelege că preluarea oficială a Președinției UE este un moment de demnitate națională colectivă. Poți fi clovn în restul timpului, dar să îți pui costumul de clovn în momente cheie pentru țară, e descalificant, fiindcă nu e vorba de tine, ci de România. Păcat, un test de maturitate ratat de presupuși proeuropeni, oameni cu pretenții. Bunul simț nu se cumpăra, îl ai sau nu”, a fost mesajul lui Andi Cristea.

Ceremonia de marcare a preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de către România are loc joi seară, la Ateneul Român, în prezenţa preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, preşedintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, preşedintelui României, Klaus Iohannis, preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Florin Iordache şi premierului Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel