Atac Black Friday 2018 România. Cum scapi de pericol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Black Friday 2018
Black Friday 2018
Black Friday 2018 nu înseamnă doar reduceri, ci și infractori cibernetici. Anii trecuți au arătat că în Vinerea Neagră se produc atacuri de phishing, lucru care arată că nici acum nu vom protejați în totalitate.

BLACK FRIDAY 2018. Phishing se referă la o tentativă frauduloasă de a vă fura datele de autentificare de pe diverse site-uri folosind pagini web asemănătoare cu cele originale pe care le autentificați de obicei. Astfel, trăiți cu impresia că ați intrat pe pagina web a bănci la care aveți cont, când, în realitate, ați trimis numele de utilizator și parola către un hacker.

BLACK FRIDAY 2018. Pentru a evita acțiunile de phishing în perioada când începe Black Friday 2018 trebuie să luați mai multe măsuri.

BLACK FRIDAY 2018. Nu dați click pe diferite link-uri primite pe site-urilor de socializare sau pe e-mail. Pot fi link-uri care pot duce către pagini de phishing create pentru a strânge datele de identificare ale utilizatorilor.

BLACK FRIDAY 2018. Nu vă introduceți datele de card pe site-uri suspecte! Dacă aceste site-uri au oferte mult prea bune, s-ar putea să fie vorba despre o manevră a atacatorilor.

BLACK FRIDAY 2018. Asigurați-vă întotdeauna că pagina web respectivă este reală! Altfel, nu vă introduceți datele personale.

BLACK FRIDAY 2018. Instalați o soluție de securitate care să prevină frauda financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel