1 Mai și Paști 2024, pe litoralul românesc: ”Din avion, lucrurile merg spre bine”. Voican, ANAT: Suntem cei care rezolvă probleme în ultima clipă
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Adrian Voican, vicepreşedintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), a oferit câteva detalii despre situația actuală a litoralului românesc, la început de sezon. 

"Noi, dacă nu avem probleme, ni le facem singuri. Dacă rezolvăm o problemă, se nasc imediat două. De asta am şi fost, acum două, zile la Constanța, înainte de weekend, pentru că acolo a fost o lansare oficială a sezonului turistic şi sigur că povestea cu plajele este întotdeauna focus, pentru că noi suntem, aşa, un fel de last minute booker (n.r. cei care rezervă în ultima clipă), cei care rezolvă probleme în ultima clipă, suntem acei studenţi care învaţă în ultima noapte înainte de examen. Dacă eşti un pic mai profesionist, anticipezi şi nu ajungi mereu în criză, să fie nevoie să inventezi o soluţie minunată care să rezolve criza în ultima clipă.

Dacă le vezi din avion, lucrurile merg spre bine. Avem câteva organizaţii de management al destinaţiilor, la nivel local, pe litoral. Mamaia este o destinaţie rezervată, anul acesta, pentru 1 mai şi Paşti. Sigur că Vama Veche este cea mai ocupată staţiune, nici nu sunt atât de multe locuri de cazare ca în Mamaia. Fiecare staţiune încearcă să îşi promoveze 1, 2, 3 festivaluri, astfel încât să marcheze un debut în forţă al sezonului turistic. Şi prin Deltă este Festivalul Scrumbii, de Florii, dar şi la Mamaia - Sunwaves, Beach, Please! la Costinești", a spus Adrian Voican, în emisiunea ”Totul despre bani”, moderată de Mihai Ciobanu, la DCNews TV.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel