Valeriu Anton, primarul din Corbeanca, avere de peste 3 milioane de lei pe care nu o poate justifica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate de către Valeriu Anton împreună cu familia, în perioada exercitării funcției de primar în localitatea Corbeanca.

"Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 3.061.855 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Anton Valeriu împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către ANTON VALERIU împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice", se arată în comunicatul transmis de ANI.

Amtintim că, în luna iulie a acestui an, Valeriu Anton a fost trimis în judecată de DNA, fiind acuzat de luare de mită și spălare a banilor, în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, participație improprie la fals intelectual. Primarul din Corbeanca ar fi luat o mită de peste 3,5 milioane de euro pentru a soluționa cereri de retrocedare a unor terenuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel