ANI, manager spital din Teleorman, incompatibilitate
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Niculae Zavera, manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede s-a aflat în stare de incompatibilitate, constată ANI.

Astfel, Agenţia Naţională de Integritate a constatat faptul că Zavera s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 iulie 2016 - 4 ianuarie 2017, întrucât a exercitat simultan funcţia de manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede şi a fost şi consilier judeţean în Teleorman, realizând în perioada menţionată venituri de natură salarială în cuantum de 77.392 lei.

Conform ANI, Niculae Zavera a încălcat dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea 95/2006 potrivit căruia: "funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau/ şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică, cu respectarea prevederilor lit. b) şi alin. (6)".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel