Altercație Palada - Radu Tudor: "Manipulare ordinară!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a publicat pe Facebook un grafic care determină o cotă de încredere de sub 20% pentru Crin Antonescu, mai mică decât cea a lui Corneliu Vadim Tudor, statistică față de care jurnalistul Radu Tudor s-a arătat revoltat, de asemenea pe Facebook, numind-o o "manipulare ordinară".

Palada a publicat graficul pe blogul său, Turambarr, ca răspuns pentru un blogger liberal al cărui nume nu l-a dezvăluit.

"Drept pentru care, rogu-vă distinși intenși de rit părerologo-feisbucian: dacă îl vedeți pe Facebook, transmiteți-i vă rog următoarele lecții de viață:

1) prietenii nu se schimbă precum alianțele politice

2) Crinuț al lui e varză

3) ce a făcut el se cheamă... pardon: nu pot să spun cum se cheamă, că acum sînt o bestie guvernamentală și nu mai am voie să mai folosesc expletive, cu excepția cuvîntului ăla care începe cu m și nu este matroz, ci alteva cu matr-.

4) sondajele are întotdeauna dreptate

5) Crinuț al lui e varză

A, era să uit: mai spuneți-i vă rog, dacă mai aveți timp, și că Crinuț al lui e history. Adică un soi de varză a la PNL", a scris sociologul pe blog.

"Ce manipulare ordinară. Cum e posibil, dle sociolog guvernamental? Da' ce-a făcut domnu' Crin, a omorât pe cineva să-l duceți dvs cu linia sub 20%", a reacționat Radu Tudor pe Facebook, la secțiunea de comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel