ALEGERI 2016. Cât au costat ștampilele cu mențiunea ”VOTAT”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a cumpărat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, ştampile cu menţiunea 'Votat' pentru alegerile parlamentare.

Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu o valoare totală finală de 83.000 de lei, fără TVA, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Acordul a fost încheiat pe 17 noiembrie cu societatea Rubin 2000 Import-Export SRL din Bucureşti şi cu Monetăria Statului. Această licitaţie deschisă pentru achiziţia de ştampile cu menţiunea 'Votat' necesare bunei desfăşurări a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din 2016 a fost demarată de MAI la începutul lunii octombrie.

Conform anunţului de participare la licitaţie, care a fost publicat în SEAP pe 1 octombrie, MAI era interesat să încheie un acord-cadru cu maximum 3 agenţi economici, cu o durată de 2 luni şi o valoare estimată la o sumă cuprinsă între 383.333,33 şi 416.666,67 de lei, fără TVA. În ceea ce priveşte frecvenţa şi valoarea contractelor ce urmau să fie atribuite, în anunţ se preciza că se vor acorda două contracte subsecvente în perioada noiembrie - decembrie 2016, iar valoarea celui mai mare contract subsecvent era estimată la 383.333,33 lei.

Potrivit sursei citate, numărul de ştampile care putea fi solicitat pe durata întregului acord-cadru era estimat la minimum 92.000 de bucăţi şi la maximum 100.000, în timp ce cantitatea de ştampile care ar putea face obiectul unui contract subsecvent era estimată la minimum 2.000 de bucăţi şi la maximum 92.000 de bucăţi.

Principala modalitate de finanţare şi plată în cazul acestei licitaţii este reprezentată de bugetul de stat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel