Actrița Bianca Babașa: Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bianca Babașa
Bianca Babașa
Actrița Bianca Babașa, sora artistului Vlad Babașa - cunoscut drept Babasha - , a transmis un mesaj după episodul de la concertul Coldplay. 

Actrița Bianca Babașa a jucat în musicalul „Nine” după filmul „Nine” al lui Bob Marshal și „Otto e mezzo” regizat de Federico Fellini, regia Andreea Iacomiță (UNATC, Bucuresti), „O oră de liniște” de Florian Zeller, regia Mihai Constantin (UNATC, București), „Iulia, biata de ea” de Gabriel Sandu, regia Irina Crăița Mândră (Teatrul Bacovia, Bacau) și „Viața e în direct, doar aici” de Radu Herjeu, regia Sorin Militaru (Teatrul Bacovia, Bacău).

„Am zis sa scriu și eu câteva lucruri care-mi trec azi prin minte... Credeți ca tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care sa facă față rasismului, discriminării și urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva...

Eu și fratele meu muncim pe rupte ca să reușim ca oameni, muncim cu oameni și pentru oameni, prin muzică, teatru, artă, implicându-ne in comunitățile noastre. Eu petrec zeci de ore cu tineri din comunități marginalizate, lucrez și vorbesc cu copii și tineri despre curaj, ii învăț despre empatie, prietenie, exprimarea liberă si căutarea potențialului lor artistic.

De câțiva ani mă implic in mediul social, m-am întors recent dintr-o vizita de studiu din Norvegia unde am mers sa învăț despre drepturile omului, despre drepturile femeilor, despre tineri, într-o țara care funcționează pe concepte ca încredere, sustenabilitate și comunitate.

Vlad Babasa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul in care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor.

A studiat câteva instrumente și a apoi a ales să fie solist, să compună, să își scrie singur muzica și a ales să facă asta cu bucurie și cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun. Eu și fratele meu nu luptam cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț.

Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu. Voi ce ați realizat in viața? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoașteți pe voi? Conștientizați viața din voi? După ce va ghidați? Eu înțeleg ca nu v-ați așteptat la acest moment, dar dacă in Europa avem reputația proasta pe care o avem, voi nu ați făcut altceva decât sa o întăriți. Vlad Babasa ești cel mai bun frate de pe pământ si te iubesc mult de tot!”, a scris Bianca Babașa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel