Data actualizării:
Data publicării:

Celebra actriță care își ține sarcina departe de lumina reflectoarelor - Foto

Autor: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

O renumită actriță este, din nou, însărcinată.

Citește și - Caz revoltător în 2024 cu o femeie și un copil mic. Legea mai puțin știută, dar care ar trebui să ne trezească - foto

Este vorba despre actriţa americană Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil. Marea veste a fost confirmată pentru Vogue un reprezentant al vedetei. Totodată, Revista People i-a contactat pe reprezentanții actriței, însă fără răspuns. Prin urmare, se pare că Jennifer dorește să își țină sarcina cât mai departe de luminile reflectoarelor.

Jennifer Lawrence mai are un fiu

Jennifer Lawrence, în vârstă de 34 de ani, mai are un fiu în vârstă de doi ani, Cy, cu soţul ei, Cooke Maroney, care este directorul unei galerii de artă. Jennifer Lawrence a fost extrem de discretă și când a fost vorba despre primul bebeluș. A spus, de nenumărate ori că încearcă cu orice preț să își țină bebelușul departe de camerele de filmat ale paparazzilor.

Cuplul s-a căsătorit în luna octombrie 2019 la conacul Belcourt din Newport, Rhode Island, a notat Vogue. Jennifer Lawrence s-a afirmat în principal prin rolul din filmul 'Silver Linings Playbook', ce i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriţă. De asemenea, Jennifer s-a afirmat, în super-producţii, precum 'The Hunger Games'. A terminat recent filmările pentru 'Die, My Love', în regia lui Lynne Ramsay, producţie în care joacă împreună cu Robert Pattinson.

Foto

Sursa foto - Captură 21 Platforma X 

Actriţa deţine, de asemenea, printre alte distincţii, trei Globuri de Aur, un premiu BAFTA, şapte MTV Movie Awards şi şase People's Choice Awards. În prezent, Lawrence continuă să experimenteze atât în faţa, cât şi în spatele camerei de filmat, punând accent pe documentarele ce scot în evidenţă problemele femeilor şi cauzele sociale, realizate de propria sa companie de producţie, Excellent Cadavear. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel