Data publicării:

Oana Roman a primit un diagnostic îngrijorător. Ce i-au spus medicii după ultimele analize

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Oana Roman
foto: Facebook, Oana Roman

Oana Roman a ajuns la medic.

Oana Roman a dezvăluit recent în online, unde este activă și prezentă zi de zi, că trece printr-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere medical. Într-o postare sinceră pe Instagram, Oana a explicat că a fost necesar să consulte un specialist pentru a identifica sursa disconfortului pe care îl resimte. Aceasta și-a informat fanii că, după o lungă perioadă în care a resimțit o oboseală inexplicabilă, migrene, nervozitate și stare de agitație, a hotărât să meargă la un control medical pentru a ști ce se întâmplă cu corpul ei. Oana a mai spus, tot pe rețele de socializare, că va începe un tratament care o va ajuta să se recupereze treptat.

Mai exact, este vorba de probleme biliare, după cum a spus vedeta. Chiar dacă diagnosticul primit nu este unul grav, medicii i-au recomandat Oanei să înceapă un tratament medicamentos dar și un regim alimentar ceva mai riguros pentru a preveni eventuale complicații. A fost sfătuită de doctor să evite situațiile stresante și persoanele conflictuale care îi pot reactiva episoadele de anxietate și să aibă mai multă grijă la ce mănâncă și când mănâncă.

„Concluzia doctorilor este că am colecistul mărit și ceva sedimente pentru că obosesc, de la oboseală, de la nervi, de la stres, de la agitație. Trebuie să iau un mic tratament, nu e nimic grav, dar trebuie să am grijă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Cum era de așteptat, nu puțini au fost cei care au i-au sărit la gât vedetei și "au certat-o" pentru alegerile alimentare neinspirate care au dus la această afecțiune:

"Vezi dacă mănânci pizza cu tot cu margine?"

"Eu ți-am zis să nu mai bagi atâta..."

"De-aia e bine să mai lași și lu' fii-ta, nu să aduni tot din farfurie"

"Mai ușor cu shaorma, sora mea!" - au comentat cei mai răutăcioși.

L-a executat silit pe Marius Elisei, tatăl fetițelor

Nu mai este un secret faptul că, în trecut, Oana Roman ajunsese practic să-l implore pe tatăl fiicei sale să-și asume responsabilitățile de părinte și să contribuie financiar prin pensie alimentară. După ce demersurile amiabile au eșuat, vedeta a fost nevoită să-l execute silit. Recent, Oana Roman a anunțat că, după trei ani de neplată, Marius Elisei i-a oferit în sfârșit primii bani pentru Isabela, de bunăvoie.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, însă ultima separare pare să fie finală. Fiica lui Petre Roman a declarat în nenumărate rânduri că fostul soț nu este deloc implicat în creșterea fiicei lor. Dar pentru că minunile se mai ș întâmplă și legea veghează uneori la asta, după trei ani în care fostul soț al vedetei nu ar fi contribuit cu pensia alimentară, Marius Elisei a decis într-un final să trimită „de bunăvoie” banii pentru Isabela. „Prima lună după 3 ani de neplată pentru care s-a făcut executare silită, când primim de bună voie, pensia alimentara de 500 de lei”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel