Voiculescu susține cauza bugetarilor în fața lui Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dan voiculescu
dan voiculescu

Senatorul Dan Voiculescu a ales să îi trimită președintelui Traian Băsescu o scrisoare deschisă în care îi propune o soluție pentru a recompensa reducerea salarială de 25% aplicată bugetarilor și  anume acordarea de titluri de stat. Potrivit senatorului, angajații la stat sunt afectați și  de tăierile salariale și de efectele creșterii TVA, dar și de valurile succesive de concedieri.

Voiculescu îi propune președintelui ca, începând din luna iulie, fiecare salariat să primească titluri cu o valoare proporţională cu reducerea suferită, având posibilitatea fie de a le păstra și a răscumpăra la termen aceste titluri,  fie de a le vinde pe piața secundară care se va crea. „Randamentul acestor titluri va fi cel puţin egal cu rata inflaţiei. Maturitatea: între 3 şi 5 ani. Tranzacţionarea titlurilor va fi strict reglementată pentru a se evita orice abuz”.

„Refuzul de a dialoga cu societatea, lipsa totală și agresivă de interes pentru problemele de zi cu zi ale românilor, încălcarea constantă a prerogativelor președintelui prin impunerea de măsuri anti-sociale Guvernului – toate aceste lucruri nu fac, domnule Băsescu, decât să mărească numărul celor care consideră că suspendarea dvs. reprezintă singura solutie pentru salvarea României”, își încheie scrisoarea senatorul Dan Voiculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel