Data publicării:

Hadăr a fost filat timp de 10 ani. Ce a pățit cel care a venit să-i scoată aparatura de monitorizare din prize

Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Anton Hadar Foto: Crișan Andreescu
Anton Hadar Foto: Crișan Andreescu
Anton Hadăr a făcut o dezvăluire neașteptată, în direct. 

Anton Hadăr, președintele Federației Naționale Sindicale (FNS) ”Alma Mater”, comentând un proiect de lege ce s-ar afla în Parlament și care ar permite, pe scurt, filarea cetățenilor, a făcut o dezvăluire inedită în emisiunea ”Ediție Specială”, realizată de Gina Vacariu, la Antena 3. 

La un moment al discuției s-a invocat justificarea în filarea unui cetățean, iar Anton Hadăr a ridicat problema: ”Păi și ce justificare au avut la mine de mi-au pus (microfoane/camere, n.r.) vreo 10 ani de zile, pe la prize? Și când a venit să mă ”deparaziteze” și pe mine unul, l-a sunat ăla de acolo, de-l vedea, și i-a spus: pleacă mă, dr*cu`, de acolo, eu le pun și tu le scoți? În 2009. La birou la mine. Bineînțeles că am avut microfoane. Ce pericol public eram eu, de două săptămâni pus lider de sindicat? Și legea permitea... Nu mi-a spus nimeni”. 

Jurnalistul Val Vâlcu a specificat că pe vremea aceea protocoalele erau în afara legii. Anton Hadăr a confirmat că da, atunci ”pe vremea protocoalelor” se întâmpla și că se făceau verificări pe principiul ”poate pică ceva”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel