Viorica Dăncilă, după ce Tăriceanu i-a transmis să nu mai încerce să atragă oameni din ALDE: Vom vedea rezultatul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dăncilă
Dăncilă
Viorica Dăncilă îi răspunde preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta i-a sugerat să nu mai încerce să atragă oameni din ALDE spre PSD.

Referindu-se la postarea de pe o reţea de socializare a liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, prin care i se sugerează să nu mai încerce să atragă reprezentanţi ALDE de partea PSD, Dăncilă a menţionat: "Este libertate de exprimare. Poate fiecare să creadă ce vrea. Vom vedea rezultatul".

Viorica Dăncilă a vizitat duminică seara Sărbătoarea borşului lipovenesc din Jurilovca şi a apreciat iniţiativa primăriei comunei privind organizarea acestui eveniment. În timpul vizitei din Jurilovca, premierul Dăncilă a făcut şi fotografii cu unele persoane care au felicitat-o şi au încurajat-o.

Sărbătoarea borşului lipovenesc a început sâmbătă, cu recitaluri ale ansamblurilor folclorice din judeţul Tulcea şi cu recitalurile susţinute de Georgiana Maria Chiriţă şi Lidia Buble. Duminică, ansamblurilor din judeţul Tulcea li s-au alăturat cele din Constanţa, pe scena din mini-port susţinând recitaluri Valentin Sanfira, Radu Captari şi Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel