Data actualizării:
Data publicării:

VIDEO Viral: Donald Trump, așa cum nu l-ai mai văzut! Apariția care i-a uimit pe toți

Autor: Andrei Itu | Categorie: Viral
WhatsApp
Donald Trump / Ilustrație: Oana Pavelescu
Donald Trump / Ilustrație: Oana Pavelescu

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, Donald Trump, a avut o apariție inedită.

Vezi și - Kamala Harris a băut o bere, în direct, la TV. Cum s-a întâmplat totul - Video

Donald Trump s-a ocupat duminică de staţia de preparare a cartofilor prăjiţi la un McDonald’s din statul Pennsylvania, înainte de a face o conferinţă de presă spontană, unde a răspuns la întrebările jurnaliştilor prin fereastra pentru drive-thru, relatează AP.

Trump, cu şorţ peste cămaşă şi cravată, a primit indicații cum să scufunde cartofii în ulei...

 

În timp ce reporterii şi consilierii se uitau, un angajat i-a arătat lui Donald Trump cum să scufunde cartofii în ulei, să îi săreze şi să îi pună în ambalaje cu ajutorul unei palete. Trump, un cunoscut fan al fast-food-urilor şi un germofob notoriu, şi-a arătat uimirea că nu a trebuit să atingă cartofii cu mâinile.

”Este nevoie de o mare expertiză, de fapt, pentru a o face bine şi pentru a o face rapid”, a declarat zâmbitor Trump, care și-a lăsat deoparte sacoul. Mai mult, a purtat un şorţ peste cămaşă şi cravată.

Vizita a avut loc în condițiile în care Trump vrea să combată spusele candidatei democrate Kamala Harris, care a zis în campanie faptul că a lucrat la lanţul fast-food în timpul facultăţii, o experienţă despre care Trump a zis – fără a oferi dovezi – că nu s-a întâmplat niciodată.

O mulţime numeroasă de oameni s-a aliniat pe strada din faţa restaurantului din Feasterville-Trevose, din Bucks County. Ulterior, Donald Trump a fost prezent la o întrunire municipală în Lancaster, înainte de a merge la meciul dintre Pittsburgh Steelers şi New York Jets.

Trump a servit mâncare oamenilor cae așteptau la coadă la drive-thru

După ce a servit mâncare oamenilor cae așteptau la coadă la drive-thru, Donald Trump s-a aplecat pe fereastră, purtând încă şorţul, pentru a răspunde întrebărilor din partea jurnaliștilor care se aflau afară.

VIDEO

 

Kamala Harris, atac la adresa lui Donald Trump după ce a spus că e ”un vicepreședinte de rahat”

 

Donald Trump ”dezonorează” funcţia de preşedinte al Statelor Unite, a spust Kamala Harris duminică, după ce fostul şef al stat a descris-o cu o zi înainte drept ”vicepreşedinte de rahat' în timpul unui miting de campanie, notează AFP.

”Preşedintele Statelor Unite trebuie să stabilească un standard, nu numai pentru naţiunea noastră, ci şi pentru (...) rolul pe care naţiunea noastră îl joacă în lume”, a precizat ea într-un interviu la postul MSNBC

Comportamentul ”oponentului meu, un fost preşedinte al Statelor Unite, dezonorează într-adevăr funcţia prezidenţială”, a declarat Kamala Harris. 

Citește și articolul - Răspunsul lui Donald Trump la cea mai grea întrebare despre Kamala Harris

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel