Data publicării:

Versurile piesei "Dă-i țiga**a" sunt INOFENSIVE. Cu siguranță NU le-ați auzit pe acestea, tot de la Gheboasă

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Scandal la Untold în urma versurilor lui Gheboasă. Artistul de trap a fost supus unor critici dure după ce și-a făcut apariția pe scenă în timpul festivalului și a interpretat versuri vulgare în fața unei mulțimi numeroase de tineri. De menționat că evenimentul include și participanți cu vârste sub 18 ani.

Versuri:

„Dă-i țiga**a,

Rupe-i banca.

O, ce țiga**ă frumoasă,

Cum dă din găo*ză,

Filme de groază

Dă-i țiga**a, dă-i țiga**a, dă-i țiga**a, ah

Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah

Dă-i țiga**a, dă-i țiga**a, dă-i țiga**a, ah

Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah”. 

Youtube video image

Așa a sunat acapela făcută de Gheboasă la Untold. Nu înțelegem de ce toate persoanele publice se miră de fenomenul "Gheboasă", nu este de ieri-de azi, acest fenomen datează de ani de zile și bucură noua generație pe toate rețelele de social media. De concerte nu-l plângem, automat este influencerul anului 2023.

Persoanele publice și părinții care critică acest fenomen trebuie să se conecteze mai des la noua generație și să vadă schimbările radicale, pentru că ne place sau nu, tinerii dau trend-ul, iar dacă lor le place acest fenomen, cu siguranță o să auziți din ce în ce mai des genul acesta de muzică și de versuri.

Este evident faptul că scena de la UNTOLD a fost plină de trapperi cu tot felul de versuri care mai de care, dar Gheaboasă a reușit să atragă cel mai mult atenția, oare de ce?

Citește continuarea pe: Radio DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel