Data publicării:

Kamala Harris a acceptat invitația CNN pentru a doua dezbatere și îl provoacă pe Trump să participe

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS
Kamala Harris a acceptat invitația CNN pentru o a doua dezbatere și îl provoacă pe Donald Trump să participe. Trump a declarat însă că nu va mai participa la nicio altă dezbatere cu Harris, după ce prima confruntare dintre cei doi, din 10 septembrie, a fost câștigată de candidata democrată, scrie Reuters.    

Vicepreședintele Statelor Unite, Kamala Harris, a acceptat invitația CNN de a participa la o dezbatere pe 23 octombrie și speră ca rivalul său republican, Donald Trump, să i se alăture din nou, cu mai puțin de două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din 5 noiembrie, conform unei declarații a campaniei democrate.

Jen O'Malley Dillon, președinta campaniei lui Harris, a declarat: „Vicepreședintele Harris este pregătit pentru o nouă oportunitate de a împărți scena cu Donald Trump și a acceptat invitația CNN pentru o dezbatere pe 23 octombrie. Donald Trump nu ar trebui să aibă nicio problemă în a accepta această dezbatere”.

Până în prezent, echipa de campanie a lui Trump nu a răspuns la solicitările de comentarii. Cei doi s-au confruntat prima dată pe 10 septembrie, într-o dezbatere pe care sondajele au indicat că a fost câștigată de candidata democrată.

Cu toate acestea, Trump a anunțat săptămâna trecută că nu va participa la o nouă dezbatere împotriva lui Harris înainte de alegeri. „NU VA FI O A TREIA DEZBATERE!” a scris fostul președinte pe platforma sa de socializare, Truth Social, joia trecută.

Anterior, Trump a dezbătut cu președintele Joe Biden în luna iunie, înainte de confruntarea sa cu Harris. Performanța ezitantă a lui Biden în acea dezbatere i-a îngrijorat pe democrați și a determinat anumiți strategi să sugereze înlocuirea președintelui de 81 de ani ca principal candidat al partidului. În cele din urmă, Biden s-a retras din cursa pentru Casa Albă în luna iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel