Ultima fiță din cluburi, cruzime față animale
Data publicării:
Autor: Ion Voicu, ionvoicu
WhatsApp
paste_in_cluburi
paste_in_cluburi

Unele cluburi de fițe au lansat o modă care le poate aduce o amendă. Acestea au apelat la tradițiile de Paști, pe care le-au folosit pentru a crea atmosferă în discotecă. Cel puțin un restaurant din zona Aviatorilor a folosit o metodă de marketing similară, dar cazul ar fi doar imoral, nu și ilegal.

Pe durata petrecerii din Noaptea de Înviere, unele cluburi au amplasat cuști cu iepuri vii în apropierea ringului de dans. Pfier Pfoten va sesiza autoritățile, pentru că astfel se încalcă Legea Protecției Animalelor.

”Este un act de cruzime față de animale, spune Kuki Bărbuceanu, coordonatorul Asociației Pfier Pfoten. Vom verifica și vom sesiza autoritățile. Anul viitor vom atrage atenția, în Săptămâna Mare, avertizând proprietarii de cluburi că încalcă legea. Iepurii sunt animale sperioase, iar a-i ține în acel zgomot infernal, o noapte întreagă, înseamnă să-i chinui pentru profit. Am observat și în Capitală că unii patroni se folosesc de animale vii, speculând simbolul Iepurașului pascal. Un restaurant a organizat o tombolă la care premiul era un iepure. Soacra mea l-a câștigat și m-a sunat. Credea că e un iepure de ciocolată și s-a trezit cu unul viu. Noroc că a avut cui să-l dea. L-am luat eu, că mai aveam unul în curte. Gestul e cel puțin imoral: se oferă un premiu pe care unii îl primesc, bucuroși că au câștigat ceva. Apoi, nu știu cum să crească animalul, constată că face mizerie, că miroase teribil...și îl abandonează”, ne-a declarat Kuki Bărbuceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel