Data publicării:

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Autor: Echipa Astrosens | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Freepik.com
Freepik.com
Pe 2 octombrie, vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Balanței. Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune previziunile pentru cele mai afectate zodii!

Eclipsa de Lună/Lună Nouă din Balanță, de pe 2 octombrie, va avea parte și de energiile lui Mercur și Lilith. Deci avem o configurație destul de promițătoare din punct de vedere astrologic. Dar să nu uităm ceva! Stelliumul (Soare, Lună, Nodul Sud, Mercur, Lilith) se va afla într-un careu cu Marte și trigon cu Jupiter. Cu alte cuvinte, avem două părți de echilibrat, în primul și primul rând, din noi. Una luminoasă și una tensionată. Arhetipul Balanței ne pune în față o oglindă. 

Luna Nouă marchează un nou început și ne pune întrebarea: „Ce urmează să fac? Unde ar trebui să acționez?”. Ai trecut printr-o perioadă în care te-ai întrebat dacă ești suficient de puternic, iar acum ești pregătit să înfrunți realitatea, să îmbunătățești lucrurile și să iei măsuri. Eclipsa de Soare te provoacă să te întrebi: „Cu ce aspect al vieții mele mă voi conecta acum? Este vorba despre carieră, sănătate, relații sau dezvoltare spirituală?”. Fiecare semn zodiacal va trăi acest moment în mod diferit.

Acum este momentul să îți asumi responsabilitatea, să spui: „Am o viziune clară asupra situației mele, știu ce vreau și sunt gata să fac primul pas către obiectivul meu”. Balanța, semn de aer guvernat de Venus, planeta iubirii, frumuseții și creativității, are legătură cu socializarea, conexiunile și discuțiile. Balanța se conectează cu ușurință cu ceilalți, își exprimă ideile și transformă situațiile obișnuite în experiențe valoroase. Ea întreabă: „Ce va fi atrăgător atât pentru mine, cât și pentru ceilalți?”.

Această Eclipsă de Soare(2 octombrie) are loc pe Nodul Sud, simbolizând eliberarea și renunțarea. Este un moment pentru a lăsa în urmă ceea ce nu-ți mai este de folos și pentru a te deschide către noi începuturi. Poți să te întrebi ce aspecte din trecut și-au încheiat parcursul – fie că este vorba de relații, carieră sau alte domenii ale vieții tale. Ești provocat să renunți la ceea ce nu mai funcționează și să acționezi în direcția unei noi etape.

Lilith este, de asemenea, implicată în această eclipsă. Ea reprezintă acele voci interioare care încearcă să te oprească. Poate că îți sugerează să nu riști, să nu faci schimbări sau să nu te deschizi către noi conexiuni. Lilith te poate face să te simți nesigur și anxios. Totuși, această Lună Nouă în Balanță, amplificată de eclipsă, îți oferă ocazia să depășești aceste frici și să îmbrățișezi noi oportunități, să faci schimbări semnificative și să acționezi în direcția dorințelor tale.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel