Investiții majore în infrastructura rutieră a Bucureștiului. Marcel Ciolacu și Nicușor Dan fac front comun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
FOTO: Crișan Andreescu
FOTO: Crișan Andreescu
Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit astăzi cu primarii Capitalei și membrii Cabinetului responsabili de gestionarea problemelor metropolei, pentru a discuta despre două dintre cele mai stringente provocări cu care se confruntă Bucureștiul: traficul intens și asigurarea alimentării cu energie termică în sistem centralizat pentru iarna viitoare.

„Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, va avea joi, începând cu ora 9:30, o întâlnire de lucru cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, pe teme care vizează traficul rutier și legalitatea în urbanism. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Municipiului București”, a anunțat PMB.

„Am convenit să nu dăm declarații, ceea ce nu o să fac, pentru că au fost multe puncte de vedere divergente. A fost o discuție foarte bărbătească, asumată de toată lumea. Eu un singur lucru pot să spun, să nu încalc ceea ce am promis (...)", spunea Nicușor Dan despre întâlnirea de la Palatul Victoria.

”Asigurăm finanțări și pentru investiții verzi în energie și transport, am discutat această temă a dezvoltării transportului public în întâlnirea avută ieri, cu primarul Capitalei și primarii de sectoare. Și vom continua să discutăm regulat, pentru că așa e firesc. Avem un împrumut cu Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, 600 de milioane euro. Sunt bani pentru investiții în energia regenerabilă și transport, inclusiv în parteneriat public-privat. Așteptăm proiectele, mai ales cele pentru Capitală!”, spunea Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

Youtube video image

Clipul postat de Marcel Ciolacu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel