Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns
Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit, luni, 17 septembrie, despre ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Domnul Toader a fost susținut de PSD-ALDE în tot ceea ce face. A avut sprijin. Și politic, și parlamentar, și în spațiul public. Dar sunt anumite chestiuni pe care nu le înțelegem. De exemplu, nu înțeleg cum i-a venit ideea pentru acest proiect (n.r. proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiției prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu peste 100 de posturi)", a spus Codrin Ștefănescu.

Întrebat, luni, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale, dacă este posibil ca numele ministrului Tudorel Toader să se afle pe lista remanierii, Codrin Ștefănescu a oferit următorul răspuns: „Nu mă gândesc, în momentul acesta, la așa ceva. Nici nu am stabilit încă când facem Cex-ul. Trebuie să îl facem cât mai repede".

„Electoratul nostru, cei care ne votează, cei care vor normalitate au făcut foarte multe valori cu acest proiect pus pe site-ul Ministerului Justiției. (...) Încă sunt mii de oameni care depun plângeri penale vizazi de abuzuri. Nu a făcut nimeni o evaluare exactă a acestei instituții (n.r. DNA). Toată lumea îl așteaptă pe noul șef să vină să facă o evaluare, să prezinte în spațiul public care este realitatea de acolo", a mai declarat Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel