Spune adio cearșafurilor șifonate: toarnă o lingură dintr-un produs în mașina de spălat 
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Spune adio cearșafurilor șifonate, toarnă o lingură dintr-un produs în mașina de spălat. Sursa foto: freepik.com
Spune adio cearșafurilor șifonate, toarnă o lingură dintr-un produs în mașina de spălat. Sursa foto: freepik.com
Lenjeria de pat curată, parfumată și călcată asigură confortul pentru un somn bun și liniștit.

Pusă în mașina de spălat, lenjeria tinde, deseori, să se șifoneze. Ulterior, ești nevoit să calci cearșafurile. Pentru a evita această sarcină obositoare, poți apela la un truc simplu.

O singură linguriță dintr-un produs din cămară adăugată în mașina de spălat previne șifonarea cearșafurilor. Pe lângă asta, acest produs întreține mașina de spălat.

Nu lăsa niciodată vasele murdare în chiuvetă peste noapte! Iată explicația

Cearșaful mototolit nu este plăcut la atingere, iar călcarea acestuia poate fi o sarcină destul de obositoare. Soluția stă în folosirea unui singur ingredient din bucătărie. Vorbim despre oțetul alb,  care este cea mai bună alternativă naturală la balsam de rufe.

În timp ce oțetul alb este unanim recunoscut ca un produs de uz casnic remarcabil, mulți încă nu sunt conștienți de eficacitatea acestuia asupra țesăturilor. 

Plantează câteva plante în grădină și vei uita de țânțari pentru totdeauna

Oțetul este un aliat valoros pentru spălarea și întreținerea lenjeriei ce pat în stare bună. Datorită oțetului, hainele și orice altă țesătură își pot recăpăta culoarea și vivacitatea.

Adaugă oțet în mașina de spălat fără nicio frică, deoarece acesta este sigur pentru piele și, prin urmare, ideal pentru care sunt alergici la substanțele chimice.

Dacă, nu poți tolera mirosul de balsam, iată, poți folosi oțet. De asemenea, mai poți adăuga, pe lângă oțet, și câteva picături de ulei esențial la alegere.

Folosește fierul de călcat pentru a-ți parfuma hainele. Trucul gospodinelor istețe

În orice caz, prin înlocuirea balsamului de rufe cu oțet alb, îți vei călca mai ușor lenjeria de pat și vei elimina calcarul din mașina de spălat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel