Mintea fotbaliştilor români
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catalin anton
catalin anton

Andrei Mărgăritescu, fotbalistul de la Dinamo, este un nou fluture care şi-a ars aripile atingând becul încins al realităţii. Are precedesori cu nume grele: Dănuţ Lupu, Adrian Mihalcea, Sorin Ghionea. Ce au ei în comun? Conducerea, deţinerea de maşini de lux furate

Snobismul caracteristic acestei categorii, posesoare de mulţi bani câştigaţi relativ uşor şi la vârste tinere, este principala cauză. Cum să fii fotbalist la o echipă cu nume şi să nu cobori de la volanul unei limuzine a cărei preţ de catalog are zerouri multe? Ce mai mişto ar face coechiperii! Parcările de lângă vestiare trebuie să semene cu saloanele auto. Dacă “bengoasa” este obţinută şi cu bani mai puţini, de chilipir, bingoooo! De aceea lumea fotbalului este o ţintă a celor care comit astfel de infracţiuni. De vină poate să fie şi provenienţa de la anumite cluburi care în trecut se bucurau de o protecţie deosebită în sfera uniformelor. Un reflex necondiţionat. Dacă preşedinţii de cluburi sau finanţatorii au ajuns prin sălile de tribunale fiind acuzaţi de diverse infracţuni, a venit firesc şi ziua în care un fotbalist este cercetat şi scos cu cătuşele la mâini.

Destui foşti jucători de fotbal nu rămân cu nimic după cariere în timpul cărora le-a trecut foarte mulţi bani prin buzunare. Maşinile luxoase, bombele sexi şi “prietenii” dornici de petreceri sau de afaceri făcute pe banii altora îi duc la sapă de lemn. Realitatea îi dă cu capul de pereţi şi se trezesc când dau cu subsemnatul în faţa anchetatorilor.

Viaţa unui fotbalist este scurtă, de acord. Însă de-a lungul ei câştigă cât un om “normal” în câteva vieţi. Partea proastă e că banii mulţi vin într-o perioadă în care tot ce zboară se mănâncă. Ideal ar fi să aibă mintea omului cea de pe urmă. Sau măcar să înveţe din ce au păţit alţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel