Șeful mascaților din Constanța, dezbrăcat și cu perucă la locul de muncă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Șeful DIAS, comisarul Șef Emanoil Moraru, s-a lăsat fotografiat dezbrăcat în sala de antrenamente a luptătorilor, purtând o perucă și mânuind o armă.

Șeful mascaților din Constanța, o persoană de temut pentru infractorii județului, apare în niște ipostaze mai puțin serioase. Cunoscuții îl descriu drept o un bun profesionist, dar și o persoană amuzantă, căreia îi place să se distreze la petreceri, unde cântă și la chitară. Șeful DIAS a fost în câteva rânduri pus pe șotii și la locul de muncă, unde s-a întâmplat să vină camuflat într-un boschet, iar altădată deghizat în gunoier. De această dată, comisarul șef a dus distracția de la locul de muncă la un alt nivel. Emanoil Moraru este fotografiat dezbrăcat în sala de antrenamente a luptătorilor DIAS, într-o scenă comică, apelând la o perucă și o armă, în imaginile publicate de cancan.ro

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat sâmbătă că, dacă va fi găsit vinovat, Emanoil Moraru riscă, de la o simplă mustrare, până la pierderea funcției. ”IPJ Constanţa a dispus verificări pentru a se stabili contextul în care au fost făcute fotografiile şi veridicitatea acestora. Emanoil Moraru este un poliţist bun, are un palmares bun şi o carieră impresionantă. Vor fi luate măsuri legale, dacă se va găsi vinovat. Poliţistul riscă de la o simplă mustrate până la destituire,” a declarat pentrut Rtv, Bogdan Păcuraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel