Scene șocante, surprinse într-o grădiniță privată din Capitală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagini cu adevărat șocante, filmate într-o grădiniță particulară din Capitală. Directoarea instituției a fost înregistrată când bătea mai mulți copii. Procurorii au deschis o anchetă.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el, potrivit Digi 24. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă.

În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. 

În urma plângerilor formulate de părinţi, poliţiştii au descins la grădiniţa din cartierul Cotroceni şi i-au audiat pe angajaţii unităţii de învăţământ. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele existente, rezultă „presupunerea rezonabilă" că directoarea a exercitat acte de violenţă asupra minorilor.

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Capitalei spun că grădinița nu era autorizată și funcționa ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel