Scandal la CSA Steaua, după ratarea promovării. Asociaţia suporterilor cere demisii
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
CSA Steaua
CSA Steaua
CSA Steaua a ratat pentru al doilea an la rând calificarea la barajul pentru promovare în liga a treia. Dacă anul trecut steliştii capitulau în faţa echipei Rapid Bucureşti, anul acesta au fost învinşi de cei de la Carmen Bucureşti, cu scorul de 1-0 în meciul direct pentru promovare. 

"Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, în acești doi ani plini de idealuri din partea noastră, dar nesusținute de cei care ar fi trebuit să o facă. Mulțumim celor care ne-au dat forța materială de a sponsoriza clubul, de a oferi prime, de a contribui la transferuri. Din păcate, încercările noastre nu s-au bucurat de susținere din partea clubului, așa cum ar fi fost firesc. Cerem demisia întregului staff și cerem să vină oameni competenți, care să merite susținere!", se arată în mesajul suporterilor. 

Proiectul CSA Steaua, în pericol

"E greu de spus ce se va întâmpla, căci dezamăgirea plutește în aer, însă dacă detestăm ceva mai mult decât ratarea promovării, acest lucru e "suporterul de rezultat". Cum în mod clar nu rezonăm cu această categorie, vom continua să susținem culorile ROȘU și ALBASTRU, însă vom milita pentru schimbarea oamenilor fără caracter cu cei care au SPIRIT DE LUPTĂ", se arată pe Facebookul Asociaţiei Steliştilor 1947.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel