S-a scumpit benzina. Prețul la pompă, astăzi, 27 martie 2024
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Benzina s-a scumpit din nou. Află în articol care este prețul la pompă astăzi, 27 martie 2024.

Benzina s-a scumpit uşor miercuri, 27 martie 2-24, în timp ce preţul minim al motorinei stagnează de mai multe zile. Potrivit Antena 3 CNN, astăzi, cea mai ieftină benzină standard costă 7,08 lei litrul, faţă de 7,06 cât era marţi, şi se găseşte la o staţie Petrom din Bucureşti.

Asta în timp ce la restul stațiilor din Capitală, benzina standard poate fi cumpărată la prețuri între 7,09 şi 7,24 lei. Pentru benzina premium, miercuri prețurile variază de la 7,59 lei la 7,89 lei.

Cel mai mic preț pentru motorină standard, în București, este miercuri de 7,38 lei litrul, și se găsește la o stație Socar din București. Astfel, constatăm că prețul motorinei este în stagnare de mai multe zile. În plus, preţul maxim al motorinei standard ajunge miercuri la 7,51 lei litrul, mai mic faţă de zilele trecute. În scădere este și prețul pentru motorină premium, între 7,76 lei litrul şi 8,02 lei.

Reamintim că anul trecut, preţul unui litru de benzină standard a trecut la un moment dat de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel