Rafila vrea să discute cu preoţii despre vaccinare: Probleme între autorităţi şi Biserică. Educaţia din România aduce credinţe false
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Alexandru Rafila a vorbit despre posibilitatea unei discuții cu Patriarhia Română în ceea ce privește campaniile pro și contra vaccinare.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus marți seara, la B1 TV, că între autorități și Biserică au fost anumite probleme legate de comunicare. Întrebat dacă s-a gândit să aibă o discuție instituțională cu BOR, ministrul Sănătății a răspuns:

"Absolut, voi face acest lucru, mai ales că Biserica, cel puțin în România, este o instituție care are credibilitate mare și influență mare în rândul populației. Au fost probleme legate de comunicare între Biserică și autorități. Sunt convins că o să existe deschidere și din partea Patriarhiei. Noi suntem acum în situația în care anumiți medici promovează mesaje antivaccinare. Așa este și în rândul clerului. Important este să avem mesaje clare și atunci o să existe posibilitatea alegerii. Noi trebuie să informăm, nu să promovăm vaccinarea.

Tipul de educație care se desfășoară în România nu reușește că aducă adevărul științific, ci să aducă credințe false și ciudate", a declarat Alexandru Rafila, în direct la B1 TV.

Piramida energetică din Bucegi. Cine plătește factura

Presa de propagandă și influencerii tip Caramitru comentează din vârful buzelor: uite cum s-au strâns câteva mii de oameni pe 28 noiembrie în jurul Sfinxului, să vadă cum Soarele formează o piramidă energetică în munții Carpați.

Nu mai lipsește decât să le recomande ca în restul timpului să-și pună o strecurătoare de metal pe cap, să nu le scaneze Bill Gates mințile. Cu alte cuvinte, ce fraieri sunt ăia și ce elevați spiritual, ce citiți în cap suntem noi, cei care râdem de ei. Se pune, deci, întrebarea: câți oameni au văzut piramida energetică de lângă cabana Babele? Exact câți au văzut monstrul din Loch Ness, nici mai mulți, nici mai puțini!

Decât, vorba ceea, că scoțienii, în loc să râdă de fraieri, amplifică legenda și scot banii turiștilor din buzunar. În loc să zicem mersi că în extrasezon se găsesc mii de clienți gata să plătească biletul de teleferic, cazarea la pensiune și masa la restaurant, în loc să atragem turiști din străinătate, îi luăm în râs pe ”energeticienii” de la Babele.

Citește mai departe AICI

Un călugăr din Neamț le-a spus oamenilor că dacă se vaccinează le vor apărea pe corp "solzi ca la pește"

În încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze, starețul unei mănăstiri din Neamț le-a spus acestora că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman.

"După vaccinare după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești.

Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitar", a spus preotul.

Mai mult, un alt preot paroh le-a vorbit enoriașilor despre un Guvern Mondial care primește "tehnologie extraterestră" în scopul de a aduce printre oameni "demoni din alte dimensiuni".

"Toți mai marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin.

Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aici? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Ca să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G.

Problema este că aceste civilizații extraterestre sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material.

Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi", susține preotul.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, reacție

Vasile Bănescu a declarat la DigiFm că: "amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii".

"Faptul ca există persoane, inclusiv clerici precum acest părinte stareț, care, departe de lumea reală a informației medicale, nu împărtășesc această poziție normală, rațională, poziție care nu are și nu poate avea nicio conotație religioasă sau teologică, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora. Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii.

Cred că, din fericire, impactul lor este si va rămâne minor in societate.", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel