Radu Tudor anunță o REVENIRE în emisiunea sa: Au trecut 6 ani. Va fi un regal, vă promit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a anunțat o revenire importantă în cadrul emisiunii pe care o are.

Jurnalistul Radu Tudor a anunțat revenirea, după 6 ani, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire” a reputatului profesor și scriitor Bogdan Teodorescu. Din păcate, în contextul pandemiei de COVID-19, Bogdan Teodorescu a fost „prezent” în emisiunea lui Radu Tudor video, de la distanță.

Jurnalistul Antenei 3 a amintit, pe pagina personală de Facebook, că în cursul zilei de ieri s-au împlinit 2 ani de la dispariția regretatului academician Dinu C. Giurescu.

„6 ani de cand profesorul Bogdan Teodorescu nu a mai fost la #Punctuldeintalnire . In aceasta seara, revine. Va fi un regal, va promit.

PS : 2 ani de la disparitia regretatului academician Dinu C Giurescu alaturi de care am realizat 20 de emisiuni. Ne lipseste mult !”, a precizat Radu Tudor.

„E o mare bucurie ca după șase ani de zile să ne revedem la 'Punctul de întâlnire'”, a precizat Radu Tudor, la începutul emisiunii sale de la Antena 3. 

Totodată, Bogdan Teodorescu a adăugat: „Îmi pare rău că vă revăd în contextul acesta global. Dar oricum o revedere cu dumneavoastră este întotdeauna plăcută”.

Bogdan Teodorescu a abordat în cadrul emisiunii lui Radu Tudor criza medicală, economicp și socială generată de pandemia de noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel