Protestatarii violenți îi fac bine lui Donald Trump
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Proteste violente, ca niciodată, au loc astăzi pe străzile din Washington. Oamenii nu sunt obișnuiți cu astfel de ieșiri violente. 

Majoritatea tăcută care nu a ieșit la proteste- vorbim de câteva sute de protestatari violenți care distrug totul în cale- respinge anarhia. Minoritatea violentă îl ajută, astfel pe Donald Trump, încurajând susținătorii acestuia. Oamenii care au mici afaceri nu au cum să susțină distrugerea magazinelor dintr-o revoltă ideologică. Protestatarii sparg geamurile magazinelor, clădirilor din drumul lor, distrug mașini și rănesc cu pietre polițiști și civili. 

Pe de altă parte, președintele SUA, Donald Trump, a transmis un semnal puternic de pace tuturor celor prezenți la Capitoliu, când a cerut să fie aplaudați Bill Clinton și Hillary Clinton, cărora le-a spus că este o onoare pentru el prezența lor și le-a dat asigurări de pace politică și prosperitate. 

În contrast cu mesajul de pace, cei împotriva lui Donald Trump sunt violenți pe străzi. În America liniștită, violențele nu sunt susținute. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel