Ponta NU merge la ședința CSAT convocată de Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Primul-ministru Victor Ponta nu va fi prezent marți la ședința CSAT convocată de președintele Traian Băsescu, potrivit programului premierului retransmis de Guvern. Agenda Executivului arată în continuare că primul-ministru se va întâlni la ora 15:00 - când e programată şi şedinţa CSAT - cu premierul slovac. 

Programul actualizat al lui Victor Ponta, care include modificări legate doar de detaliile de organizare a întrevederilor cu premierii străini, a fost transmis de Guvern luni seara, după ce Preşedinţia a anunţat convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, scrie Mediafax.

Vezi și: Băsescu convoacă CSAT. Chirieac: Este un gest de om adus în pragul disperării

Astfel că, premierul Victor Ponta va avea marți următoarele întrevederi: 14:15-14:45 - cu premierul Poloniei; 15:00-15:30 - cu premierul Slovaciei; 15:45-16:15 - cu premierul Cehiei; 17:25-17:55 - cu premierul Albaniei; 18:30-19:00 - cu premierul Sloveniei.

CSAT va discuta, marţi, de la ora 15:00, propunerile de buget ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, a anunţat anterior Preşedinţia.

Vezi și: Președinția: Ședința CSAT, programată cu acordul lui Victor Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel