Ponta: Nu am vorbit niciodată cu Grăjdan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta telefon
ponta telefon

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu a vorbit niciodată cu Adrian Grăjdan şi că prin tot ceea ce a făcut a arătat că, cel puţin din partea sa, nu a fost vorba de nimic intenţionat, el admiţând că acest caz a reprezentat o problemă pentru PSD.

Întrebat dacă devine cazul Grăjdan un pericol pentru PSD, Ponta a răspuns: "A fost o problemă, categoric da. Şi prin toate măsurile pe care le-am luat - l-am dat afară, am retras adresa - am arătat că totul a fost o greşeală".

 Referitor la telefonul dat de Adrian Năstase la ora 5.00 dimineaţa lui Grăjdan, Ponta a spus că el va cere să se verifice că, personal, nu a vorbit niciodată cu acesta.

 Întrebat dacă Năstase a greşit telefonându-i lui Grăjdan, Ponta a spus: "Ce pot să spun? Daţi-mi voie să nu comentez. Nu am vorbit în viaţa mea cu domnul Grăjdan. L-am dat afară imediat ce a greşit, am retras adresa. Sigur,a fost o problemă pentru noi, dar prin tot ce am făcut am arătat că nu a fost vorba, cel puţin din partea mea, de absolut nimic făcut intenţionat".

 Ponta a spus că cei de la PDL au profitat de această problemă a PSD, dar a opinat că s-a exagerat cu scrisorile trimise în legătură cu acest caz. "Restul, că cei de la PDL au profitat de ocazie... nu ştiu. Poate aş fi profitat şi eu în locul lor. Dar cred că au exagerat un pic, cu scrisorile către Uniunea Europeană. Nu cred că ei au vreun interes să avem vreun raport rău pe Justiţie. Nu cred... adică ideea asta să arunci în aer pe toată lumea doar ca să te răzbuni pe cineva...", a spus Ponta.

 El a spus că înţelege dezbaterile din România pe acest caz, dar PDL a folosit un moment prost pentru PSD. "În rest, dezbaterile între noi le înţeleg, au prins un moment prost pentru noi, l-au folosit, asta e", a spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel