PMP: Niciun alt guvern nu a reușit să angajeze atâția bugetari într-o singură lună
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 05 iul 2022, 17:18
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Guvernul condus de Nicolae Ciucă este acuzat  Partidul Mișcarea Populară că a devenit campionul angajărilor în instituții bugetare. Potrivit unui calcul, prezentat de Partidul Mișcarea Populară, într-o perioadă de criză au fost angajați peste 1800 de oameni pe lună.

"În ultimii ani, niciun alt guvern nu a reușit să angajeze atâția bugetari într-o singură lună. De când Guvernul Ciucă a intrat la putere, la stat au fost angajate peste 11.000 de persoane. În mai 2022, numărul bugetarilor a depășit pragul de 1,2 milioane.

România intră în vrie, în timp ce statul mai încălzește niște posturi. Presate de termenul de 1 iulie, dată de la care a intrat în vigoare legea privind suspendarea angajărilor, instituțiile s-au grăbit să mai organizeze niște concursuri", scrie pe facebook Partidul Mișcarea Populară, condus de Eugen Tomac.

PMP cere actualului Guvern să reducă numărul angajaților din aparatul bugetar. "Statul trebuie să fie primul care să taie din cheltuieli și să fie exemplu pentru românii cărora le oferă subvenții de 50 de bani per litru de combustibil", a mai punctat PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?