Paștele Catolic, motivul pentru care deputații nu au vot electronic
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deputaţii nu au putut folosi nici în această săptămână sistemul de vot electronic, deși Biroul permanent al Camerei Deputaţilor anunțase că între 1 şi 6 aprilie acest sistem de vot se va relua , întrucât firma care trebuia să modifice softul nu a lucrat de Paştele Catolic. 

În şedinţa Biroului permanent de luni s-a pus în discuţie acest subiect, iar liberalul Ludovic Orban a cerut secretarului general să îl informeze când se reia sistemul de vot cu cartele, pentru că termenul stabilit a fost depăşit, potrivit Agerpres.

"Din păcate, firma producătoare ne-a transmis un răspuns - ceva de genul că, având în vedere Paştele catolic, nu au putut lucra - şi probabil în această săptămână vor trimite propunerile pentru modificarea sistemului", a spus secretarul general adjunct, Ionuţ Dumitrică, potrivit stenogramei şedinţei Biroului permanent de luni.

Secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat în urmă cu două săptămâni că noul soft pentru votul electronic din plen va fi gata pe 30 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel