Data actualizării:
Data publicării:

A murit actorul Pavel Dan Valeriu, cunoscut drept "Puiu"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
colaj: Wiki Commons
colaj: Wiki Commons

Valeriu Dan Pavel a murit subit, la doar 53 ani, după ce s-a prăbușit pe stradă, miercuri seara. Conform unor surse, incidentul s-a petrecut în București, iar decesul a survenit pe loc, cel mai probabil din cauza unui atac de cord.

„Puiu”, cum era cunoscut de către cei apropiați, a fost o prezență îndrăgită și respectată atât în teatrul românesc, cât și în televiziune. De-a lungul carierei sale a jucat în numeroase producții teatrale și de televiziune, diversificându-și activitatea artistică de la un an la altul. Recent, actorul a reușit să-și facă remarcat talentul și pe plan internațional, fiind distribuit într-un rol în al doilea sezon al popularului serial „Wednesday”, inițial regizat de Tim Burton.

S-a făcut remarcat și în filme românești de mare succes ca "Ho ho ho", "Abisul" și "Occident". A avut și apariții alături de Văru' Săndel la Etno TV, într-o emisiune de divertisment.

Filma pentru Wednesday, sezonul 2

Actorul Valeriu Pavel Dan se afla în plin proces de filmare pentru noul sezon al serialului „Wednesday”, regizat de Tim Burton, cunoscut și ca soțul actriței Monica Bellucci. După ce primul sezon a fost filmat în mare parte în România și a avut un succes răsunător, serialul s-a bucurat de o distribuție internațională impresionantă, din care au făcut parte și actori români precum magicianul Dorobanțu și fostul partener al cântăreței Andreea Bălan. Totuși, din cauza unor controverse locale, producția sezonului doi a fost relocată în țări precum Anglia și Irlanda. Valeriu Pavel Dan și-a păstrat un rol mic, dar notabil, în celebra producție.

Cu ocazia filmărilor actorul și-a depășit și o frică personală de zborul cu avionul. A fost nevoit să ajungă în Dublin și astfel a reușit să scape de una din cele mai mari temeri ale sale. Filmările pentru serial au durat peste un an, perioadă în care Valeriu a călătorit frecvent între București și Dublin.

"Puiu" a lăsat în urmă un fiu de 12 ani dintr-o căsătorie anterioară.

Moartea neașteptată a actorului a lăsat o durere profundă în inimile celor care l-au cunoscut. Apreciat pentru firea sa plălcută și dedicarea profesională, Valeriu Pavel Dan a avut un impact puternic asupra celor din jur. Comunitatea artistică românească este în stare de șoc și profund îndurerată, iar mesajele de condoleanțe curg fără încetare pe rețelele sociale.

"Cu cine mai râd eu acum, Puiule?"

"Ce-ai făcut, mă? Ne-ai lăsat aici pe toți mai triști!"

"Glume ca ale tale n-avea nimeni"

"Hai, du-te acolo unde-i bine și frumos! Odihnește-te acum!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel