Data publicării:

Monica Pop: "M-a uimit! E scandalos". La ce se referă

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Stiri
WhatsApp
monica_pop
monica_pop

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, se numără printre cele trei sute de personalitățile care au făcut apel la judecătorii Curții Constituționale pentru o lege corectă a câinilor fără stăpân. 

Într-un interviu acordat jurnalistului Daniel Tomescu, Monica Pop a declarat, despre cazul morții lui Ionuț Anghel,  că este de părere că "bunica este foarte vinovată, dar soarta este foarte grea și copilul nu mai poate fi adus înapoi. Ea se contrazice și m-a uimit spunând că nu are nici o vină și că este liniștită în fața lui Dumnezeu, că nu a făcut nimic… scandalos! Filmul scoate foarte bine în evidență traseul lung și greu, cu obstacole și o durată de 1-2 ore, ceea ce sugerează clar că există o a treia persoană implicată în a ajuta copii să traverseze zona periculoasă.  Iată că după 19 zile apare un martor-cheie și se confirmă timpul de peste 1 oră. Sunt foarte multe necunoscute și speram să aflăm ce se întâmplă. Acolo a fost o coaliție media de exterminare a câinilor maidanezi și de scoatere a bunicii de sub învinuire. Incredibil, de ce protecția copilului nu a  intervenit, în altă țară procedura era alta și se lăsa cu foarte multe destituiri".

Întreabată ce consideră despre afirmația primarului Sorin Oprescu, că procentul celor care iubesc animalele reprezintă doar 5% din totalul populației, Monica Pop a declarat că "Este tocmai invers, cei ce dețin animale în casă sau pe lângă ei sunt foarte mulți, dar nu se pot lăuda cu acest lucru de frica  indivizilor care promovează ura și crima, educația pentru aceștia fiind inexistentă.

Monica Pop a mai spus că nu găsește vreo vină a persoanei de la Caleidoscop care a reteritorializat câinele în condițiile în care atunci aceasta era legea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel