Data actualizării:
Data publicării:

Tudor Chirilă s-a îmbolnăvit. A fost nevoie să-și suspende spectacolul de duminică

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Tudor Chirilă s-a îmbolnăvit.

Tudor Chirilă a fost nevoit să își suspende activitatea artistică, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta a anunțat că s-a simțit rău chiar în timpul unui concert, iar ulterior testele au confirmat prezența virusului.

„Sâmbǎta trecutǎ m-au luat simptomele, fix în concert, pe voce. Luni m-am testat şi am ieşit pozitiv la COVID. Am trecut de faza naşpa, dar nu sunt în stare sǎ reproduc cele nouǎ voci ale personajelor mele mâine searǎ. Corpul ne dicteazǎ câteodatǎ, de aceea regret cǎ nu pot juca mâine searǎ”, a transmis Tudor Chirilă.

Acesta era așteptat să joace în spectacolul „Visul American”, care trebuia să aibă loc duminică, 29 septembrie, la Teatrul de Comedie. Instituția a anunțat suspendarea spectacolului din motive medicale și a informat spectatorii cu privire la procedura de returnare a biletelor.

„Ne pare rău să te anunțăm că, din motive medicale, spectacolul VISUL AMERICAN programat duminică, 29 septembrie, ora 19.00, a fost suspendat.
Contravaloarea biletelor achiziționate va fi returnată, după cum urmează:


Pentru biletele achiziționate de la Casa de Bilete, contravaloarea se va restitui exclusiv la Casă, până duminică 6 octombrie 2024, conform programului afișat. Pentru biletele cumpǎrate online, contravaloarea se va restitui în contul din care s-a făcut plata, în cursul săptămânii viitoare. Îți mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis Teatrul de Comedie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel