Mircea Badea, răspuns GENIAL pentru Clotilde Armand: „CIORDILDE, suparată că totuși...”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cunoscutul om de televiziune a avut o replică acidă la adresa candidatei PNL-USR-PLUS la funcția de primar al Sectorului 1 al Capitalei, după ce aceasta s-a plâns de faptul că imaginile surprinse în camera în care se aflau sacii cu voturi au ajuns la Antena 3.

Câștigătoarea alegerilor pentru primăria Sectorului 1 București a lansat o rafală de acuzații în mai multe direcții după ce imagini surprinse în încăpărea unde erau depozitați sacii cu voturi au ajuns să fie difuzate de Antena 3, în primă fază, pentru ca ulterior să fie preluată de întreaga media autohtonă: „Ne-au asigurat că acea cameră de supraveghere nu funcționează. Cum au ajuns la Antena 3?”, a tunat Clotilde Armand.

Întrebarea viitorului primar al Sectorului 1 nu a rămas fără răspuns, Mircea Badea încercând să o lămurească în cel mai original mod. Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a postat pe contul său oficial de Facebook răspunsul pentru Clotilde Armand: „CIORDILDE, supărată că totuși camera funcționa :)))) P.S. Imaginile au ajuns la Antena3 într-un plicușor cu apă caldă”, a scris Badea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel