"Vad ca e deranj mare la mine pe pagina de feisbuc pentru ca unora nu le convine ca Gadea a stat de vorba cu Mihalache la sarbatoarea de la Munchen cu sasii. Ce cauta Gadea la Munchen v-a spus el.
Cat despre Mihalache, eu vad lucrurile asa: a fost si e in continuare un antibasist adevarat, dedicat, sincer. Il respect pentru asta. Mihalache nu e nici Blaga, nici Turcan, nici Sulfina si nici slugile numite de Basau in fruntea sistemului. De aceea intra in rosu propaganda nonstop din cauza de Mihalache.
Pe scurt: Mihalache e un tip ok, care a riscat si care s-a manifestat cand era nasol sa faci asta. Asadar: as face oricand poza cu Mihalache cu rezolutie mare ca sa o pun poster! Probleme?", a scris Mircea Badea pe blogul personal.
De altfel, și Mihai Gâdea a mărturisit pe pagina sa de socializare motivul pentru care a fost invitat la un astfel de eveniment, precum și despre ce a discutat cu sașii.
În urma reportajelor Antena 3 despre sărbătorile și satele săseşti din România, am avut plăcerea să fiu invitat aseară...
Posted by Mihai Gadea on Sunday, 31 January 2016
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați