Nicolae Guță a făcut 25.000 de dolari în 5 ore de dedicații pe TikTok / video viral
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură TikTok
Foto: Captură TikTok
Manelistul Nicolae Guță a „rupt TikTok-ul în două“, după ce a câștigat 25.000 de dolari în aproximativ 5 ore.

Nicolae Guță, unul dintre primii și cei mai cunoscuți maneliști din România, își demonstrează, mai nou, talentul muzical pe rețeaua de socializare TikTok, acolo unde reușește să electrizeze mii de oameni și să obțină câștiguri de zeci de mii de euro.

Recent, într-o transmisiune video, Nicolae Guță a adunat mii de urmăritori și a obținut câștiguri financiare substanțiale, doborând un nou record.

Nicolae Guță a stat nu mai puțin de cinci ore în live, timp în care a dat dedicații celor care donau, iar la final avea a primit 37 de milioane de aprecieri. Donațiile primite de manelist au depășit cinci milioane de puncte.

Pentru a înțelege câți bani a reușit să obțină Guță în cele cinci ore, un milion de puncte = 5.000 de dolari. Practic, manelistul a reușit să câștige 25.000 de dolari.

Reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, din câteva transmisiuni live, Nicolae Guță a adunat 130.000 de dolari, iar asta s-a întâmplat după ce TikTok a reținut 60% din câștiguri.

@nicolaecristian36 #muzica #AMMA STUDIO TV#AMMA #romania #fyp #viraltiktok #???? #MANELE #art #diy #foryou #1millionaudition #top #ammastudiotv #???? #???? #❤️ #???? #???? #????????#???? #???? #???????? #trending #EVENIMENT #quotes ♬ sonido original - ???????????????? ☑️

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel