Meleșcanu, despre anticipate 2020: Cui folosește inițiativa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Teodor-Meleșcanu
Teodor-Meleșcanu
Teodor Meleşcanu, preşedinele Senatului, a vorbit despre varianta organizării de alegeri anticipate. 

Într-un interviu acordat DC News, Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului, a abordat şi tema alegerilor anticipate pe care doreşte să le organizeze PNL. 

"Întrebarea pe care ne-o punem este ‚cui foloseşte’ această iniţiativă? În primul rând PNL, partidului, dar nu foloseşte în niciun caz românilor. Noi avem nevoie de stabilitate, de dezvoltare economică, de creştere a bunăstării. La ora actuală avem un guvern nou, condus de domnul Orban care are o majoritate fragilă în Parlament, dar are o majoritate. Şi atunci întrebarea care se pune este de ce trebuie să facem alegerile anticipate’ în condiţiile în care România se confruntă cu dificultăţi deosebite: creşterea euro şi a dolarului faţă de leu, ne împrumutăm la dobânzi foarte mari tocmai datorită faptului că situaţia politică e incertă în România.

Pe de altă parte nu există un program de ţară al actualului guvern ci sunt o serie de măsuri care se iau rapid, pe picior şi de multe ori fără niciun fel de analiză a efectelor pozitive sau negative", a declarat Teodor Meleşcanu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel