Prezidențialele 2024 și marea candidatură care se lasă așteptată. Ce spune Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a spus ce trebuie să facă, în opinia sa, un președinte de partid mare, cu privire la alegerile prezidențiale din 2024.

Întrebat la România TV, în emisiunea moderată de Violeta Romanescu, despre momentul de acum câteva zile în care Lucian Bode îl anunța pe Nicolae Ciucă drept candidat la alegerile prezidențiale, iar președintele PNL părea că este atent în altă parte, probabil la telefonul mobil, în cadrul evenimentului de lansarea a candidaților pentru alegerile locale din Sălaj, Bogdan Chirieac a zis:

'Probabil că discutaseră de multe ori acest aspect și era de acord. Iar faptul că domnul Lucian Bode anunță că președintele Partidului Național Liberal candidează la prezidențiale consider că este un lucru firesc. Eu aștept ca Partidul Social Democrat să anunțe că domnul Marcel Ciolacu va candida la prezidențiale. Până la urmă, de asta ești președinte de partid mare! (n.red ca să candidezi la alegerile prezidențiale)', a declarat Bogdan Chirieac.

Întrebat ce rost mai are Coaliția de guvernare în condițiile în care cele două partide PSD și PNL au liste comune la  europarlamentare, Bogdan Chirieac a zis:

'Asta e de neînțeles. Este o fractura logică, de ce se întâmplă că... cel mai frumos parlamentar de la Bruxelles, Mihai Tudose, este mână în mână cu Rareș Bogdan, cel mai deștept parlamentar de la Bruxelles, fără îndoială. Chiar nu putem explica lucrul acesta', a zis ironic Bogdan Chirieac.

'Iar Coaliția are rolul ei. Altfel, cum s-ar putea reforma statul român putred?! Dacă nu ies pe o linie Președintele, Guvernul, Parlamentul anul viitor, să știți că ne prăbușim, sub propria incompetență! (...) Mediul privat din România a salvat țara. Produsul Intern Brut al României este al doilea din Europa de Est.', a zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel