Marcel Ciolacu: Reforma fiscală stă în două principii. În anul 2024 sunt două lucruri foarte clare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu spune că în anul 2024 nu vor fi măriri de taxe și va exista o stabilitate politică.

Premierul României, Marcel Ciolacu, îi asigură pe români că în anul 2024 nu vor exista majorări de taxe, iar în țară va exista stabilitate politică.

"A venit noua lege a pensiilor generale, am finalizat cu pensiile speciale. Totuși, trebuie să fim corecți cu românii. Nimeni, și niciun Parlament și niciun Guvern, nu poate să vină cu măsuri retroactive, ci poate să creeze o perspectivă.

Am spus-o și o să repet în continuare. În anul 2024, din punctul meu de vedere, sunt două lucruri foarte clare: nu vor fi măriri de taxe și va exista o stabilitate politică. Pentru că de această dată avem, indiferent de discuții din interiorul coaliției, avem o datorie, în primul și în primul rând față de dvs. De efortul pe care l-ați făcut nu numai în anul în curs, în anul 2023, a fost un efort și în anul 2022.

Marcel Ciolacu: Reforma fiscală stă în două principii

A fost și criza energetică, a fost și o inflație mărită, a fost și o scădere a nivalului de trai al populației și am încercat să echilibrăm aceste lucruri.

România și-a asumat, în PNRR, că va veni cu o reformă fiscală. Din punctul meu de vedere, reforma fiscală stă în două principii pe care va trebui, la un moment dat, împreună cu dvs., politicienii, Guvernul, coaliția, să stăm cu toții la masă și să hotărâm odată, pentru o perioadă nu scurtă, de această dată, pe o perioadă medie, care este soluția cea mai bună", a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, la un forum pentru dezvoltarea României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel