Nicolae Ciucă a sunat-o pe Elena Lasconi. ”Dorește să vorbim. Aia înseamnă să fii dictator şi nu lider”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol ce declarații a făcut noul președinte al USR, Elena Lasconi.

Elena Lasconi, noul lider al partidului USR, a declarat că a fost sunată de Nicolae Ciucă. Aceasta spune că liderul PNL a felicitat-o pentru că a fost aleasă în funcția de președinte al USR.

VEZI ȘI: Elena Lasconi - noul preşedinte al USR. Își va depune candidatura pentru prezidențiale 2024

„Da, m-a sunat domnul general Ciucă şi m-a felicitat şi i-am mulţumit foarte mult, doreşte să vorbim, o să vorbim, sunt om al dialogului, dar eu decizii nu o să iau de una singură, pentru că aia înseamnă să fii dictator şi nu lider. O să iau doar după ce mă voi consulta cu colegii din Comitetul naţional şi Comitetul politic, din care fac parte aleşii USR-ului şi bineînţeles că şi cu colegii mei din filiale. Pentru că noi tocmai am ieşit dintr-o campanie electorală şi dintr-o perioadă grea pentru mulţi colegi din filiale”, a spus Lasconi, la Digi 24, conform Agerpres.

Ce spune Lasconi despre gestul lui Nicolae Ciucă

Lasconi a caracterizat gestul lui Ciucă drept politicos. Aceasta a mai adăugat că alianța ”forţată” cu Partidul Mișcarea Populară și Forţa Dreptei a creat mai multe nemulțumiri.

„Nu i-am pus cruce, a fost o alianţă doar pentru locale şi europarlamentare. Deci era valabilă doar pentru locale şi europarlamentare, noi nu mai suntem în alianţă, nu că i-am pus eu cruce. Eu o să fiu întotdeauna în dialog cu ei, cu toţi cei care se consideră că au valori de dreapta”, a mai spus Elena Lasconi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel