Reacțiile politicienilor după meciul România-Slovacia: "Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Politicienii au ieșit în spațiul public și au adus felicitări echipei naționale.

Partida dintre România și Slovacia s-a încheiat cu scorul final de 1-1.  "Tricolorii" au obținut calificarea în optimile EURO 2024, naționala noastră fiind pe primul loc în grupă. "Cu atitudine și tupeu, așa vă vrem mereu", au scris fanii pe un banner, fiind vizibil entuziasmați în tribune. În minutul 72, suporterii români intonau imnul național al României!

Într-un an politic crucial în România, cu un rând complet de alegeri, respectiv după alegerile comasate de la locale și europarlamentare, politicienii au ieșit în spațiul public prin mediul online și au adus felicitări echipei naționale.

Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au felicitat echipa României pentru calificarea în optimile EURO 2024 

Președintele României, Klaus Iohannis a spus: "Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România", pe pagina sa de Facebook.

Președintele Senatului, implicit președintele PNL, Nicolae Ciucă, a legat momentul istoric al naționalei de Ziua Drapelului Național. "România a obținut o performanță istorică astăzi! De Ziua Drapelului Național, România reușește să se califice în optimi la EURO 2024! Demonstrăm că sportul românesc renaște și că are un potențial uriaș! Vreau să felicit echipa națională pentru determinare și mândria pe care continuă să o aducă Țării", a scris Nicolae Ciucă în online. 

Premierul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent la meciul României cu Ucraina. Astăzi, la cel cu Slovacia, a fost din nou în tribune. Primul ministru s-a pozat cu fanii, a făcut baie de mulțime și a postat, de asemenea, pe Facebook mesajul către "Tricolori" : "Ați muncit, ați suferit şi ați câștigat! Bravo, România! Ați adus bucuria în sufletul românilor!!!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel