Finala la prezidențiale, influențată de data alegerilor. Bogdan Chirieac arată candidatul care "poate furniza o surpriză majoră". "Vine de departe, de nicăieri"
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Analistul politic Bogdan Chirieac spune că un candidat la prezidențiale "poate furniza o surpriză majoră".

După ce Cătălin Drulă și-a dat demisia de la conducerea partidului USR în urma rezultatelor alegerilor din 9 iunie, Elena Lasconi, primar al Municipiului Câmpulung Muscel, vine și preia șefia partidului. În urma câștigului alegerilor interne din partid, aceasta a anunțat că își va depune candidatura pentru alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: Elena Lasconi - noul preşedinte al USR. Își va depune candidatura pentru prezidențiale 2024

”Culoar până la Palatul Cotroceni”

Analistul politic Bogdan Chirieac spune că aceasta ar putea furniza "o surpriză majoră".

„Are un avantaj uriaș, e o figură nouă, e o figură proaspătă Elena Lasconi. Acest lucru ne poate duce cu gândul la faptul că are un culoar până la Palatul Cotroceni. Dacă onorabila Coaliție se va zbate în continuare, în sensul în care să-și încalce cuvântul. Cuvântul a fost foarte clar dat, să ne înțelegem bine, 15-29 septembrie sunt alegeri prezidențiale. Ce face PNL-ul acum face un rău ambelor partide clasice, PSD și PNL.

Elena Lasconi vine de departe, de nicăieri, de la 9.500 de voturi obținute la Câmpulung Muscel, dar să știți că, în opinia mea, poate furniza o surpriză majoră. Domnul Simion și-a anunțat (n.r. candidatura), domnul Mircea Geoană și-a anunțat candidatura și cred că va fi. Eu sunt convins că domnul Mircea Geoană va candida la prezidențiale. Dacă țin neapărat să facă în decembrie (n.r. alegerile) te poți trezi cu o finală Geoană - Lasconi. Deci, nu e exclus nimic”, a declarat Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel