Data actualizării:
Data publicării:

Cine-l finanțează pe Cristi Danileț. E de noaptea minții! Cu ce se ocupă „Apostolul Dreptății" de când a ieșit la pensie la 48 de ani

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
L-am supărat pe Cristi Danileț. Of... de-aia nu îi mai intră lui pensia de 5.000 euro la 48 de ani...

Viața de pensionar tânăr este foarte grea, zău! Cristi Danileț, în vârstă de 48 de ani, s-a supărat că profesoara Mariana Badea a acordat un interviu în exclusivitate la DC News. 

Youtube video image

„DCNews... pe bune?! Aparitiile pe acest fel de platforme descalifică persoana intervievată. Încercați sa fiți mai pretențioși cu dvs insiva!”, a scris Cristi Danileț. O fi avut o zi proastă, nu o fi ziua de pensie, îl înțelegem. Bietul de el, poate nu s-o mai ajunge de la o pensie la alta... Plus că... vă dați seama... să fii la pensie la 48 de ani, te plictisești toată ziua. Și mai mesteci în ciorbă, te mai iei de tineri jurnaliști, mai tunzi iarba...

7. -imagine fara descriere- (danilet_59627500.jpg)

Profesoara Mariana Badea a încercat să-i explice omului că greșește, dar degeaba:

„Cristi Danileţ, este imposibil să mă mai descalifice oricine. Dar NUMAI aici, pe această platformă, pe care o discreditați dv. din motive personale pline de ură, au reacționat redactorii să semnaleze că S-A SCHIMBAT FUNDAMENTAL Gramatica limbii române!!! Știați?! Ați mai văzut pe undeva să-i pese cuiva?!?! Limba română, singura valoare spirituală imuabilă a acestui popor, nu interesează pe nimeni! Doar pe cei de la DC NEWS! Tot respectul și prețuirea față de doamna Anca Murgoci și de domnișoara Andreea Deaconescu pentru dragostea lor față de limba română și de școala de azi! Pentru mine, acestea sunt valori: limba și cultura română!

P. S. Ați urmărit emisiunea? Nu cred... Vă recomand cartea mea "Bumerangul cuvintelor - Studiu de manele lingvistice". Aveți nevoie de această carte!”

Da, Cristi Danileț pare din categoria analfabeților funcțional care se opresc la titlul unei știri. Doar pare, nu am zis că este. Specific în mod clar că pare că Danileț nu înțelege din prima.

Cristi Danileț a revenit cu o replică: „Mariana Badea, daca va referiti la 'insiva' ari gresit omul. Sfatul nu va privea pe dvs, ci pe toti cei cade activeaza sau citesc acea platforma. Cautati sa aflați cu cine va întâlniți si cine ii finanteaza. Nu va maculati cand raspanditi idei bune, caci tot mizerii vor parea! De data asta, sfatul va priveste personal!”

Cine îl finanțează pe Danileț? Poporul român care muncește până iese la pensie cu părul alb, nu ca Danileț, cu părul negru ca tăciunele

2. Foto: Inqu... (danilet-a-castigat-la-cedo_72144900.jpg)

„Apostolul Dreptății", Cristi Danileț, finanțat de poporul român, popor care trebuie să-și rupă cocoașa de muncă pentru a-l ține pe el în puf, de la 48 de ani, ar vrea să ne cenzureze. 5.000 de euro pe lună. Atât are pensie Danileț în țara în care bunicii, care au mâinile tocite de muncă, abia au după ce bea apă. Justiția socială nu are nicio aplicare în discuția aceasta... Dar Danileț stă la taclale pe Facebook...

În timp ce în România sistemul îi permite lui Cristi Danileț să iasă la pensie la 48 de ani, în SUA, alți judecători muncesc cu mult peste dublul vârstei sale.

De exemplu, să ne amintim de judecătorul Wesley E. Brown. A avut o carieră de excepție în justiție și a rămas în funcție până la vârsta de 104 ani, devenind cel mai longeviv judecător federal din istoria Statelor Unite. El a avut un impact semnificativ asupra sistemului judiciar american și a luptat pentru dreptate și egalitate pe parcursul întregii sale vieți.

Wesley Ernest Brown a fost numit în funcția de judecător federal în 1962 de către președintele John F. Kennedy. Ceea ce l-a făcut cu adevărat remarcabil pe judecătorul Brown a fost longevitatea sa incredibilă în funcția de judecător federal. La momentul decesului său, el era considerat cel mai vârstnic judecător federal activ din istoria țării. A continuat să lucreze până la vârsta de 104 ani, servind justiția americană timp de aproape cinci decenii.

Judecătorul Brown a fost cunoscut pentru etica sa în muncă și a atribuit longevitatea sa chiar profesiei sale. Aceasta este o poveste notabilă despre perseverență și angajament în domeniul justiției și poate servi ca sursă de inspirație pentru alții. Chiar și pentru Cristi Danileț, tânărul pensionar care, la doar 48 de ani, iese din sistem cu o pensie de „doar” câteva mii de euro, vreo 5.000 de euro lunar.

2. -imagine fara descriere- (danilet-arte-martiale_95366700_65856400.jpg)

Să nu ne mai plângem că viața de pensionar este grea în România! Avem și noi pensionarii noștri de lux, bieții seniori de 48 de ani. Acum, recunosc, vorbește invidia din mine. Mi-ar plăcea și mie să ies la pensie la 48 de ani... să sar cu parașuta ca Danileț, să fac arte arte marţiale pe plajă ca Danileț, să fac chestii puerile pe Tik Tok ca Danileț, să mă dau în jurul bradului ca Danileț, să cânt ca Danileț. Activități demne de o onorată instanță, este? Bine, el făcea toate astea când era mare judecător, nu pensionar.

3. -imagine fara descriere- (cristi-danilet-tiktok_06970400_53366700.jpg)

Dar cred că bag prea mult în seamă un om care în 2018 spunea că nu înțelege de ce oamenii cer sancționarea pedofililor, pornind de la cazul polițistului care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei. El a spus atunci că bărbatul are nevoie doar de consiliere psihologică. Judecătorul are o motivație șocantă: nu există infracțiunea de pedofilie.

Să nu încheiem totuși triști și înverșunați... Nu de alta, dar noi avem o viață înainte până la pensie și avem nevoie de creier. Dacă mă chema Danileț, mai aveam 14 ani până la pensie, dar mă cheamă Murgoci, așa că pun osul la treabă să-i plătesc pensia lui Danileț.

În final, să ne delectăm cu o melodie cântată de tânărul pensionar!

Acest articol este o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel