Loredana Ciobotariu, fata care i-a furat inima lui Smiley
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Loredana Ciobotariu este concurenta de la ”Vocea României” care a reușit să-l facă pe Smiley să se bâlbâie în timpul pledoariei.

Loredana Ciobotariu (22 de ani) a venit la Vocea României pentru a-şi demonstra că poate cânta. Cu piesa „One“ a reuşit să îi impresioneze pe toţi cei patru artişti din juriu.

Tulceanca l-a ales pe Smiley, care a foarte emoţionat când a trebuit să îşi ţină pledoaria în faţa ei, motiv pentru care ceilalţi juraţi şi Pavel Bartoş au început să facă glume pe seama lui şi să spună că este îndrăgostit.

Brenciu a ținut să îl certe pe Moga în momentul în care acesta încercă să o convingă pe Loredana să vină în echipa lui: "Niciodată n-a vorbit mai mult ăsta, de 10 minute tot vorbește". Moga i-a explicat fetei că acesta este momentul ei de glorie și a sfătuit-o să se bucure de el din plin.

Loredana este una dintre fetele foarte talentate din Tulcea. A fost şi în recital la «Nufărul Alb“, la Tulcea. La această ediţie a emisiunii concurs vom avea două fete din oraş: urmează să participle şi Cristina Bondoc“,a declarat Lavinia Brânzoi, din cadrul Casei de Cultură.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel