Lia Olguța Vasilescu: Ce lasă în urmă Dăncila, prin vizita în Dolj
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Ministrul muncii, Olguța Vasilescu, a povestit ce măsuri de dezvoltare a luat premierul Viorica Dăncilă după o vizită în județul Dolj.

"Ce lasă in urma vizita premierului Viorica Dancila, de azi, pentru doljeni? 
- Primele doua loturi ale Drumului Expres in regim de autostrada Pitești - Craiova au fost deja atribuite. Tronsoanele vizează traseul Craiova - Bals - Slatina, adică cea mai aglomerata zona a Olteniei. După rezolvarea contestațiilor, vor fi atribuite și celelalte doua tronsoane, de la Slatina la Pitești. Firmele vor trebui sa execute proiectul tehnic și sa construiască autostrada.

-Ministerul Apărării va comanda Fabricii de Avioane Craiova reabilitarea a 20 de avioane, ceea ce presupune noi locuri de munca și contracte ferme pentru următorii ani.


-Autoritățile locale vor trebui sa pună la dispoziția guvernului terenuri pentru construirea unui centru de radioterapie pentru adulti și copii, precum și a unui laborator de analize dotat cu aparatura de ultima generație.

-Spitalul Regional Oltenia a intrat in linie dreapta după ce Consiliul Local a adoptat joi și P.U.Z-ul.
Vesti foarte bune pentru noi toți! Cârcotașii din opoziție văd ca se zvârcolesc in chinuri. Ei s-au concentrat doar pe lucruri fără importantă. Ca de obicei... De asta sunt și așa de “apreciați” de electorat...", a scris ministrul pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel