Angajaţii Facebook, muncă la distanţă până în 2030
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că Facebook va începe să permită multora dintre cei 50.000 de angajaţi şi celor nou recrutaţi să lucreze permanent de acasă.

Mark Zuckerberg a declarat că gigantul social media va începe să permită multora dintre cei 50.000 de angajaţi şi celor nou recrutaţi să lucreze permanent de acasă, adăugându-se unui număr mic, dar în creştere, de companii din domeniul tehnologiei care au adoptat o activitate descentralizată în timpul pandemiei coronavirusului, informează NBC News şi Reuters.

El anticipează că, în următorii cinci până la zece ani, aproximativ 50 la sută din forţa de muncă a Facebook va lucra de la distanţă, scrie Agerpres. Aceasta ar însemna o schimbare semnificativă a concentrării de personal care ar putea modifica radical modul de funcţionare a companiei.

De asemenea, Facebook va permite angajaţilor existenţi să aplice pentru a lucra de la distanţă. Celor care au demonstrat performanţe bune şi sunt capabili să lucreze de la distanţă li se poate permite acest lucru permanent. Facebook a spus deja că marea majoritate a personalului poate lucra de acasă până la sfârşitul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel